Was en Strijkservice BrabantOnze service

Onze service

Flexibele service die in uw agenda past

Vandaag de dag is het leven al druk genoeg en misschien past wassen en strijken niet meer in uw schema. Of wellicht kunt u dit niet meer. Wij bieden daarom een flexibele dienst die wij helemaal op uw agenda aanpassen. U levert uw wasgoed af en wij zorgen ervoor dat het op de afgesproken tijd weer schoon en fris voor u klaar staat. Of heeft u liever dat wij uw wasgoed ophalen en weer afleveren? Dat kan met onze gratis ophaal- en afleverservice. Zo wordt uw was gedaan, terwijl u er zelf geen tijd of energie in hoeft te steken.

Professionele hygiëne voor iedere wasgoed

Voor de beste resultaten werken wij alleen met het meest professionele apparatuur. Zo ontvangt u uw was altijd in dezelfde staat terug, maar dan schoon gewassen en/of scherp gestreken. Hiernaast zorgen wij ervoor dat uw wasgoed altijd apart wordt gesorteerd, gewassen, gedroogd en gestreken. Zo komt uw was nooit in aanraking met het wasgoed van anderen en bovendien vermindert dit het risico dat wasgoed op de verkeerde stapel terecht komt.

Persoonlijke en voordelige service

Bij ons leert u weer helemaal opnieuw waar het woord ‘service’ voor staat. Op een klantvriendelijke manier verzorgen wij uw persoonlijke wensen, niets is te veel. Met onze voordelige was- en strijkboxen en onze optionele ophaal- en afleverservice bent u bovendien een stuk goedkoper uit.