Was en Strijkservice BrabantWas- en strijkservice Leende

Was- en strijkservice Leende

Was- en strijkservice Brabant is een vriendelijk familiebedrijf in de regio Leende. Wij beschouwen service als een van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf en daarom passen wij onze diensten zo veel mogelijk op u aan. Als u zelf geen tijd heeft om uw kleding of andere textiel te wassen en/of strijken, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. Of dit nu eenmalig of regelmatig is, wij helpen u graag een handje.

Wasservice Leende

Met onze professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat u uw was schoon en fris terugontvangt. Wij bieden de meest persoonlijke en flexibele wasservice in Leende. Als u geen tijd heeft om uw was naar ons te brengen, dan halen wij dit graag bij u op. Zodra uw was weer klaar is, brengen wij het ook weer naar u terug op onze afgesproken dag en tijd.

Strijkservice Leende

Wij begrijpen dat niet iedereen van strijken houdt. Gelukkig doen wij dat wel. Daarom zijn wij er trots op om een vriendelijke strijkservice in Valkenswaard te bieden. Wij zorgen ervoor dat uw was weer kreukelvrij bij u terugkomt. Draagt u veel overhemden waarvoor u geen tijd heeft om ze te strijken? Ook deze kunt u bij ons afleveren om iedere dag weer met die scherpe vouwen voor de dag te komen.